fsa logoFöreningen Svenska Allmogefår

Fårmarknaden 

Annonsering om försäljning av livdjur görs av genbanksanslutna medlemmar via formulär på vår hemsida. Annonserna ligger upplagda på hemsidan i två månader och tas därefter bort automatiskt. Aktuella annonser på hemsidan förs även in i nästkommande nummer av vår medlemstidning. Information om hur man gör och vilka regler som gäller finns i medlemsmenyn under Annonsera livdjur.

Föreningen har tagit fram en lista på Rekomenderade priser vid försäljning av genbanksdjur till andra genbanker.

Vill du lägga upp en annons om att köpa allmogefår skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller så kan du som är medlem fylla i formuläret Köpa livdjur

Jag vill annonsera: 

Medlemmar som är anslutna till genban och som vill annonsera försäljning av livdjur, gå till medlemsmenyn Annonsera livdjur.

Är du medlem men saknar inloggningsuppgifter kontaktar du medlemsansvarig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Har du inte blivit medlem än och vill köpa livdjur, kan du annonsera genom att skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med nödvändig  information.

Funderar du på att skaffa Allmogefår

Om du funderar på att skaffa får av allmogeras, kan du läsa mer om detta via länken: Att köpa Almmogefår

Där hittar du också kontaktinformation till våra kontaktperson för frågor om allmogefår.