Marknaden 

På dessa köp- och säljsidor hittar du livdjursannonser samt annonser för klubbartiklar och andra produkter. Som medlem sätter du gratis in annonser för livdjur och produkter. Den som inte är medlem kan annonsera i föreningens tidning "Allmogefåret" där en radannons kostar 50 kr. Övrig annonsering enligt gällande prislista.
För att annonsera i tidningen, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Funderar du på att köpa Allmogefår?

Om du funderar på att skaffa får av svensk allmogeras, kan du läsa mer om hur man bäst går till väga på Att köpa Allmogefår där hittar du också kontaktinformation till vår kontaktperson för frågor om Allmogefår.

 

Livdjursannonser

Här hittar du annonser på försäljning av livdjur från våra genbanker och från medlemmar som vill köpa allmogefår. Annonserna ligger upplagda på hemsidan i två månader och tas därefter bort automatiskt. Aktuella annonser på hemsidan förs även in i nästkommande nummer av vår tidning Allmogefåret.

Annonsering Livdjursannonser

Mer information om livdjursannonsering hittar du under Fårmarknaden.

 

Klubbartiklar

Här hittar du diverse klubbartiklar som  säljs av föreningen, såsom affischer, vykort, klistermärken, mm.

 

Produkter

Här hittar du annonser där våra medlemmar annonserar ut produkter relaterade till allmogefår eller fårhållning.

Annonsering av produkter

Som medlem kan du själv annonsera produkter du vill sälja genom att logga in och gå till "Sälja produkter" genom att göra menyvalet Medlemssidan/Annonsering/Sälja produkter. Är du inte medlem, men vill annonsera, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.